Your Cart
deebees-bundels

Wat is density nu eigenlijk?

Vaak kun je door de war raken over pruik dichtheid (density). In deze blog ga ik jou uitleggen wat het is en de verschillen.

Wat is pruikendichtheid (density)?

Pruikdichtheid is de hoeveelheid haar die wordt toegevoegd om een ​​vollere look te creëren. Om dit te begrijpen is het belangrijk om het verschil tussen haardichtheid (density) te weten.

Net zoals je eigen haar zijn er verschillende haardichtheden. Dit is dus ook zo bij pruiken. De standaard haardichtheid voor pruiken is bij DeeBee’s Collection 150%, wat Natural/Medium Density wordt genoemd. Dit is bijna gelijk aan de haardichtheid van de gemiddelde mens. Het geeft een natuurlijke uitstraling en is zeker niet te zwaar voor het hoofd, waardoor het erg comfortabel is om te dragen. Ook heeft DeeBee’s Collection verschillende pruiken in 180% density. Dit is voor mensen die wel van een volle haar look houden.

Waarom is Dichtheid (density) van een pruik zo belangrijk?

Veel mensen denken dat het niet uit maakt hoeveel de dichtheid is van een pruik is, maar dat is zeker wel belangrijk.

Als je een pruik met de juiste dichtheid ontvangt, kun je er van alles mee doen. Zoals Krullen en style om de pruik nog meer naar wens te maken.

Over het algemeen is het beter om een ​​pruik te kopen met een haardichtheid die bijna het zelfde is als jouw natuurlijke haar. Natuurlijk is dit een eigen keuze en kun je ook kiezen voor een wat vollere pruik bijvoorbeeld een 180% density pruik.

Haarverzorging

Wanneer je een pruik koopt van echt mensen haar kan dat best prijzig zijn. De pruiken kunnen duur zijn en hebben een goede verzorging nodig. Het maakt niet uit welke dichtheid je kiest alle pruiken hebben een goede haarverzorging nodig. Je pruiken of haarstukken kun je verzorgen met onze producten die gemaakt zijn voor pruiken weave en natural haar. Zo blijft het haar mooi en gaat het langer mee.

Prijs

Pruiken met een hogere dichtheid zijn duurder dan pruiken met een lage dichtheid. Door de verschillende density’s te leren kennen, vindt je de juiste pruik in je budget. Daarom is het erg belangrijk om je goed in te lezen over de dichtheid van een pruik. Heb je toch nog wat vragen na het lezen van deze blog?

Stuur ons dan een Whatsapp met je vraag deze zullen wij dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Selecteer een Afleverpunt

Hi cutie! Ik ben op vakantie.🌴

Van 22 juli tot 29 juli ben ik op vakantie. In deze week ben ik dus niet bereikbaar. Alle orders worden 31 juli verstuurd.

Liefs Danisha💛