Your Cart

Verzend beleid

Afhalen

Tijdens het bestel proces kun je ervoor kiezen om jouw bestelling af te halen bij ons. Deze word dan voor je ingepakt in een leuk tasje. Als je hebt gekozen om je bestelling af te halen kun je ons een berichtje sturen of bellen zodat we een afspraak kunnen maken voor het afhalen.

Verzenden

PostNL:

Een betrouwbare partner in het bezorgen van pakketten in Nederland maar ook in Europa.

  • De pakketten worden een keer aangeboden
  • De pakketten kunnen worden afgehaald op het dichtstbijzijnde postkantoor in geval van afwezigheid van de ontvanger na een niet geslaagde afleverpoging

Wij verzenden naar:

Nederland 1-2 dagen

Europa 2-5 dagen

Wereldwijd 10-12 dagen

In de checkout vind je de exacte prijs voor het verzenden naar jouw land. Let op Wanneer je buiten Europa woont is het mogelijk dat je duanekosten moet betalen!


bedenktijd en retour

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@deebeescollection.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

LET OP: Vanuit hygiënisch oogpunt kunt u onze producten die haar bevatten (zoals pruiken, haarstukken, en wimpers)  niet retourneren

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@deebeescollection.com

Selecteer een Afleverpunt

Hi cutie! Ik ben op vakantie.🌴

Van 22 juli tot 29 juli ben ik op vakantie. In deze week ben ik dus niet bereikbaar. Alle orders worden 31 juli verstuurd.

Liefs Danisha💛