Your Cart
3 Body wave bundels

Hoeveel haar bundels heb ik nodig?

Hoeveel haar bundels je nodig hebt ligt aan een paar factoren. Dit ga ik in deze blog voor je uitleggen.

Lengte

Al onze bundels hebben een gewicht van 100g dus hoe langer de lengte van de bundels hoe meer haar je nodig gaat hebben. Ga je voor kortere bundels dan heb je ook minder haar nodig.

Wil je meer volume en dikker haar? Dan raden we je aan om te gaan voor meer bundels voor een volle look van boven tot in de puntjes.

3/4 bundels zijn meestal genoeg om een volledige hoofd geweven, kortere lengte haar bundels zijn voller dan langer haar. Kies je voor een bob met 10 inch of 12 inch dan is 2 bundels meer dan genoeg. Wil je echt een volle bos haar hebben dan kun je altijd voor 3 bundels kiezen.

Wil je een lange bob van 14 inch? Dan is het beter om 2 tot en met 3 bundels te gebruiken. Het haar van 20 inch of langer, is het beter om 3 tot en met 4  haar bundels te gebruiken voor een natuurlijke look.

Textuur

Er zijn natuurlijk ook verschillende soorten haartexturen waar we rekening mee moeten houden. Stijl  haar en krullend haar hebben verschillende densities (volheid van het haar). Voor krullen heb je meestal minder bundels nodig omdat het veel meer volume heeft dan stijl haar. Wij adviseren 2-3 bundels voor een natuurlijke en volle look. Voor stijl haar kun je 3-4 bundels  gebruiken afhankelijk van de lengte. Dit omdat stijl haar geen volume heeft en krullen wel

Closure of frontal

Als je besluit om een closure of een lace frontal te dragen zijn er ook weer een paar punten waar je ook rekening mee kunt houden. Zoals met de verschillende grootte van de closure of de frontal.

Er zijn bijvoorbeeld 4 x 4  lace closures en 13 x 4 lace frontals. Als je gebruik gaat maken van een frontal met bundels dan heb je er minder nodig 2 tot 3 bundels is al genoeg. En met een 4 x 4 closure heb je 3 tot 4 bundels nodig voor het hele hoofd.

Selecteer een Afleverpunt

Hi cutie! Ik ben op vakantie.🌴

Van 19 juli tot 29 juli ben ik op vakantie. In deze week ben ik dus niet bereikbaar. Alle orders worden 29/30 juli verzonden.

Liefs Danisha💛