Your Cart
zendaya-24-inch-front-2

Heb ik meer dan één pruik nodig?

Als je er eenmaal aan gewend bent, is het dragen van een pruik erg leuk en makkelijk. Als je een nieuwe pruikdrager bent, kan het erg overweldigend zijn. DeeBee’s Collection gaat je daarbij helpen.

Heel veel keuzes

Deebeescollection.com heeft een assortiment kwaliteitspruiken in verschillende kleuren, texturen en lengtes.

Activiteiten

Wanneer je overweegt een nieuwe pruik te kopen, is de belangrijkste vraag: “Hoe actief is mijn levensstijl?” Dit lijkt misschien een makkelijke vraag, maar je moet er over nadenken hoeveel tijd je besteedt aan activiteiten die ervoor kunnen zorgen dat je gaat zweten. Of het nu gaat om wandelen, fietsen of sporten in de sportschool, als je een actieve levensstijl hebt en je een pruik draagt denk er dan over na om een 2de pruik te kopen. Veel mensen kiezen voor een synthetische of goedkopere pruik voor trainingsactiviteiten. dus houd er rekening mee dat je net zoveel voor je gymwig zorgt als met je gewone pruik. 

Als je altijd druk bezig bent met werken of je kinderen en niet veel tijd hebt om je pruik elke dag te kunnen stylen, moet je waarschijnlijk overwegen om meer dan één pruik te kopen. Als je maar één pruik hebt die je elke dag draagt, na verloop van tijd, zelfs met goed onderhoud en opslag, zal het na verloop van tijd zijn glans kwijt raken. Dus hoe meer pruiken je hebt hoe vaker je kunt afwisselen. Zo blijven de pruiken langer goed. Vergelijk het met een paar schoenen. Als je elke dag dezelfde schoenen draagt zullen ze sneller verslijten dan wanneer je om de paar dagen een ander paar aan doet. 

De verzorging

Je pruik regelmatig wassen is ook erg belangrijk, conditioneren, hydrateren en drogen. Dit kan wat vermoeiend zijn om dit elke keer weer te doen. Door twee of meer pruiken af te wisselen, kun je de was- en droogtijd en de slijtage van de pruiken verminderen.

De trends

In deze tijd is het veranderen van look erg belangrijk geworden. Vandaag kun je rode haren hebben en morgen blond. met En de dag daarna kun je een zwarte krullen bob slayen. Veel mensen kiezen ervoor om meer dan één pruik te kopen, gewoon om esthetische redenen. Elke dag dezelfde pruik dragen kan een beetje saai zijn. Het is zo gemakkelijk om verschillende kapsels en looks te proberen met verschillende soorten pruiken! 

Selecteer een Afleverpunt

Hi cutie! Ik ben op vakantie.🌴

Van 19 juli tot 29 juli ben ik op vakantie. In deze week ben ik dus niet bereikbaar. Alle orders worden 29/30 juli verzonden.

Liefs Danisha💛